Туристичні маршрути “Пізнай Ужгород” відтепер доступні англійською

Опубліковано igordejak на

Проєкт «Унікальні туристичні маршрути «Пізнай Ужгород» в інтерактивних листівках з аудіогідами» перекладено англійською мовою. Йдеться як про листівки з маршрутами, що об’єднані в сувенірний набір, так і про аудіогіди, які завантажені на платформу izi.travel.
 
Проєкт стартував у червні. Реалізовується за фінансової підтримки Українського культурного фонду. Розробляли маршрути вісім відомих екскурсоводів Тетяна Літераті, Владислав Товтин, Юрій Славік, Юрій Яновський, Павло Худіш, Юліанна Малик, Наталія Світлинець, Олександр Шершун. Також у команді — відома ужгородська ілюстраторка Олена Бугрєнкова.
 
Викладена інформація доступна та цікава як дітям, так і дорослим. Яскраві та неординарні листівки зібрані у гарний подарунковий набір. Кожна листівка — історичний путівник пам’ятками культурної та архітектурної спадщини старовинного Ужгорода з цікавими запитаннями і завданнями.
 
«Культурний продукт, який створено в рамках реалізації даного проєкту, надзвичайно важливий з погляду популяризації історико-культурної спадщини Ужгорода й покращення його туристичної привабливості. Нам наразі важко порахувати кількість іноземних туристів, особливо зараз статистику псують карантинні обмеження, але можна з упевненістю сказати, що нетрадиційний підхід до подання інформації матиме успіх у іноземних туристів”, — прокоментував президент Закарпатської туристичної організації Федір Шандор.
 
Щоб розпочати віртуальну або ж реальну мандрівку, достатньо засканувати QR-код на листівці. Також можна завантажити мобільний додаток izi.travel (у пошуку задати “Ужгород”).

 
Пресслужба ГО “Щасливі діти”


0 коментарів

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *