Водолазний годинник минулого сторіччя вилучено на митниці та передано до краєзнавчого музею

Опубліковано igordejak на

22 липня 2019 року, Закарпатському обласному краєзнавчому музею ім.Тиводара Легоцького Закарпатською митницею ДФС передано культурну цінність – водолазний годинник.
Годинник виявлено та вилучено 28 червня 2015 року на митному посту «Дяково» Закарпатської митниці ДФС в результаті проведення повного митного огляду автомобіля «Mercedes-Benz».
Протокол про порушення митних правил складено відносно громадянки Російської Федерації, яка постійно проживає в Сербії. Згідно з рішенням Ужгородською міськрайонного суду росіянку визнано винною у вчинені правопорушення, передбаченого статтею 472 Митного кодексу України.
Відтак, згідно з наказом Міністерства культури України «Про передачу вилучених або конфіскованих культурних цінностей, обернених відповідно до закону в дохід держави, для постійного зберігання в державну частину музейного, бібліотечного та архівного фондів» та відповідно до рішення Експертно-фондової ради з питань безоплатної передачі вилучених або конфіскованих культурних цінностей, обернених відповідно до закону в дохід держави Закарпатською митницею ДФС до Закарпатського обласного краєзнавчого музею ім.Тиводара Легоцького передано водолазний годинник 192 ЧС, виготовлений в СРСР в 1960-70-ті рр.

ДФС у Закарпатській області

Категорії: Кримінал

0 коментарів

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *